Bijles voor het MYP, IB of Nederlands?

Bijles wordt online gegeven of in Hilversum.

Heb je moeite met verschillende vakken? Of loop je achter met je schoolwerk? Problemen met leren, hoe klein ook, kunnen een grote impact hebben op je cijfers en je zelfvertrouwen. 

Voor leerlingen van alle leeftijden bieden wij bijles wiskunde (MYP, IB) en bijles Nederlands.

Wij helpen jou de leerstof beter te begrijpen en beter te verwerken. We geven je de gelegenheid om vragen te stellen, als je iets lastig vindt. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen. Door nadruk te leggen op je sterke kanten en samen te werken aan wat je minder goed kan, zal je zelfvertrouwen groeien en zal je beter presteren.

Waar doen we de bijles?

De bijles wordt gegeven op de International School Hilversum (alleen voor leerlingen van de International School Hilversum) of in de studio van StudyCircle in Hilversum.
Het is ook mogelijk de bijles online te volgen, via Facetime, WhatsApp Video of Discord.

Hoe plannen we de bijlessessies in?

De meeste lessen worden in tussenuren gepland, wekelijks, op een vaste tijd. Het is echter ook mogelijk om ‘s avonds bijles te krijgen.
Online bijles is ook mogelijk via Facetime, WhatsApp Video of Discord.

Welke bijles methodes worden er gebruikt?

Onze docenten zijn goed bekend met de volgende wiskundemethodes: Haese, Oxford en Kognity.

Hoe bereiden wij leerlingen voor op hun examens?

Een van de specialiteiten van StudyCircle is de voorbereiding op het wiskunde IB-examen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Bijles Nederlands?

Voor IB-leerlingen in het Diploma Program bestaat de mogelijkheid tot het volgen van bijles Nederlands (lezen, schrijven en conversatie). Deze mogelijkheid staat ook open voor volwassenen.

Inschrijfformulier voor bijles

  • MM slash DD slash JJJJ
    In het kader van de ‘Wet Informatie Bescherming Persoonsgegevens (IBP)’ is StudyCircle verplicht toestemming te vragen voor toegang tot het account van uw zoon / dochter op Managebac. Alle sessies worden gerekend, tenzij een sessie door de bijles docent wordt afgezegd. Een kennisgeving tot het stoppen van de bijles is vereist per e-mail. Er is een opzegtermijn van een volledige maand. De opzegtermijn begint niet eerder dan op de laatste dag van de maand waarin de opzegging is gedaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.