Huiswerkbegeleiding nodig?

Heb jij moeite met het plannen van je opdrachten?
Of heb je gewoon een rustige plek nodig waar je geconcentreerd kan werken? Leerlingen t/m de 4de klas (grade 10) zijn welkom in de huiswerkklas.

Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je met de planning van je huiswerk, je kan vragen stellen over opdrachten en we checken je werk. Dit betekent dat je minder stress, meer vrije tijd en, hopelijk, betere cijfers zal hebben.

Wat is de huiswerkklas?

Onze huiswerkklas is een veilige omgeving waar leerlingen de noodzakelijke hulp krijgen bij de voorbereiding van toetsen en examens, waar ze kunnen studeren en hun huiswerk kunnen maken.

Welke talen spreken we in de huiswerkklas?

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in zowel het Nederlands als het Engels.

Waar wordt de huiswerkbegeleiding gegeven?

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven op de International School Hilversum (alleen voor leerlingen van de International School Hilversum) of in de studio van StudyCircle, en Online.

Wanneer vindt de huiswerkbegeleiding plaats?

De huiswerkbegeleiding op de International School Hilversum vindt plaats op maandag-, dinsdag-, woensdagmiddag tussen 14:00 – 17:30 en op donderdagochtend tussen 08:15 – 10:45 en op donderdagmiddag tussen 14:00 – 17:30 uur.

De huiswerkbegeleiding in de studio van StudyCircle is ‘s avonds, op afspraak.

U vindt de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Schrijf je hier in voor huiswerkbegeleiding. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

  • MM slash DD slash JJJJ
    In verwijzing naar de ‘Wet Informatie Bescherming Persoonsgegevens (IBP)’ is StudyCircle verplicht toestemming te vragen voor toegang tot het account van uw zoon / dochter op Managebac of Magister. Een kennisgeving tot het stoppen van de huiswerkklas is vereist per e-mail. Er is een opzegtermijn van een volledige maand. De opzegtermijn begint niet eerder dan op de laatste dag van de maand waarin de opzegging is gedaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene voorwaarden:

Wilt u zo vriendelijk zijn om een sms te sturen naar 06-27040182 in het geval dat uw zoon/dochter niet aanwezig zal zijn bij de huiswerkbegeleiding/bijles.

Het stoppen van de huiswerkbegeleiding / bijles dient schriftelijke te geschieden per email. Er geldt een opzegtermijn van één maand. De opzegtermijn begint op de laatste dag van de maand waarin is opgezegd.