Huiswerkbegeleiding speciaal voor
het International Baccalaureate (IB)

Moeite met je huiswerk? Of tegenvallende resultaten op school? Wij helpen je graag! StudyCircle geeft middelbare scholieren een steun in de rug met huiswerkbegeleiding en bijles wiskunde.

✔ 15+ jaar ervaring
✔ Volledig tweetalig, zowel Engels als Nederlands
✔ Gespecialiseerd in het International Baccalaureate (IB)
✔ Online, op school of thuis

Onze werkwijze

Is plannen voor uw kind een uitdaging?
Wij geven hem/haar de handvatten om goed te plannen en prioriteiten te stellen. 

Lijkt elke grote opdracht wel een Mount Everest? 
Wij leren uw kind om grote opdrachten aan te pakken. Minder stress, beter resultaat.

Vindt uw kind het fijn om lesstof opnieuw uitgelegd te krijgen? 
Wij doen het met liefde, desnoods op -tig verschillende manieren. Net zo lang tot we de juiste uitleg voor uw kind gevonden hebben.

Wij bieden bijlessen en huiswerkbegeleiding om de leerlingen te helpen met huiswerk, opdrachten en examens.

Ook helpen wij leerlingen met de voorbereiding van het eindexamen of de tests aan het eind van het schooljaar.

Gevestigd in Hilversum & online overal beschikbaar
We hebben onze basis in Hilversum op de International School (ISH). Leerlingen van de ISH kunnen meedoen met de huiswerkbegeleiding en bijles krijgen binnen school. Alle diensten zijn ook online beschikbaar en staan open voor leerlingen van elke middelbare school in Nederland.

Onze missie
Het is onze missie om iedere leerling de handvatten te geven die hij/zij nodig heeft om de middelbare school met succes af te ronden. We doen dit door met aandacht te kijken naar en het analyseren van de leerstijl van iedere individuele leerling. Met behulp van een goede planning en veel contact- en reflectiemomenten, opdat waar nodig de begeleiding kan worden bijgesteld. Hierdoor wordt de kans op succes voor de leerling optimaal.

Huiswerkbegeleiding

Op schooldagen verwelkomen wij leerlingen voor huiswerkbegeleiding waar we ze helpen met leerwerk, huiswerkopdrachten en de voorbereiding op toetsen en examens. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in de studio van StudyCircle in Hilversum, op de International School Hilversum en online.

Bijles

Wij bieden bijles wiskunde aan voor MYP, Diploma Program en bijles Nederlands. De meeste lessen worden in tussenuren gepland. Het is echter ook mogelijk om ’s middags of ‘s avonds bijles te krijgen.

Over ons

We zijn een klein familiebedrijf dat enkel en alleen samenwerkt met ervaren en gemotiveerde docenten. Onze docenten hebben een passie voor het lesgeven en zij doen alles om het beste uit elke student naar boven te halen.

Workshops

Wij organiseren wiskunde-workshops, speciaal ontworpen om leerlingen te helpen bij de voorbereiding voor hun MYP- en IB-examens. Tijdens de workshop worden alle onderwerpen behandeld. De leerlingen krijgen waar nodig de stof opnieuw uitgelegd en zij krijgen een groot aantal oefenvragen.